BERODE TIENEN

Berode is een bedrijf met een ziel, gegroeid uit een familie van zelfstandige ondernemers. Een meubel-, leder-, en tapijthandel: stuk voor stuk familiebedrijven blakend van passie en gedrevenheid. De basis voor een gespecialiseerde zaak met een uitgekiend advies.

Berode wil een meerwaarde geven aan het kleurgebruik door een breed aanbod van kwaliteitsvolle producten en diensten voor het inrichten van de woon- en werkruimten aan te bieden. Berode wil erkend worden als één van de meest betrouwbare, creatieve en innovatieve bedrijven voor kleuradvies en gebruik. Om te beantwoorden aan de behoeften van zijn klanten heeft Berode nv een knowhow ontwikkeld die haar toelaat rekening te houden met de specifieke omstandigheden van elk project.

Het jaar 2013 was een mijlpaal in het bestaan van ons bedrijf: er werd beslist om de verkoopoppervlakte en het schildersbedrijf te scheiden. Op 1 april 2013 ging het winkelgebeuren over naar Cindy Thaens en Didier Magott. Een nieuw kind was geboren " Trendhouse bvba". De twee bedrijven gaan vanaf nu hun eigen weg.
De samenwerking tussen beide is van cruciaal belang.

Berode schilder- en decoratiebedrijf gaat zich nog dieper bezighouden met zijn core business: het decoreren van kamers, huizen, appartementen, instellingen, openbare gebouwen, door het gebruik van verf, behang, vloeren, gordijnen, zonwering en tapijten, steeds wanneer dit alles in één concept vervat zit.

De dagelijkse verkoop, voor  doe-het-zelvers en hobbyisten, gaat door Trendhouse bvba verzorgd worden.

Leopoldvest  65  Tienen

Web: www.berode.be   mail: info@berode.be   tel: 016 811209  fax: 016 811975