Condes Interiors

Condes Interiors
Wulmersumsesteenweg 151
3300 TIENEN
016/82.13.40

http://www.condesinteriors.be/
 
      

Condes Interiors heeft zich tot doel gesteld piekfijne interieurs af te leveren.
In onze ateliers worden door ervaren vaklui en met gespecialiseerde machines de meest uiteenlopende materialen zoals massief hout, fineer, laminaat, MDF, glas, metaal en natuursteen omgetoverd tot schitterend maatwerk dat door onze eigen mensen op de werf wordt geplaatst.
Wij beperken ons echter niet tot het louter uitvoeren van ontwerpen van architecten, interieurarchitecten en designers.
We staan desgewenst in voor het volledige traject: ontwerp, budgetbewaking, planning, uitvoering en werfcontrole.
Er wordt altijd deskundig advies gegeven op vlak van binnenhuisarchitectuur en de verwerking van de geschikte systemen. Kortom: de zorgeloze realisatie van interieurs van a tot z!

Sinds de oprichting in 1994 heeft Condes zich toegespitst op maatwerkkasten. Klanten waren vooral bouwbedrijven. De omzet steeg gestaag maar er werd enkel geproduceerd naar ontwerp en plan van externe architecten en binnenhuisarchitecten. In 2006 werd Condes NV overgenomen door binnenhuisarchitect Yves Henskens en schrijnwerker Eddy Alen, beiden gepassioneerd door alles wat met interieur en houtverwerking te maken heeft. Samen met een ganse ploeg gemotiveerde en bekwame medewerkers, zetten zij hun schouders onder Condes Interiors. Een extra dimensie werd toegevoegd: voortaan kan Condes Interiors instaan voor zowel ontwerp als uitvoering. Een unieke samenwerking. Het beste van 2 werelden!

Voor architecten, binnenhuisarchitecten, designers, bouwbedrijven:
Condes Interiors werkt hierbij meestal als uitvoerder. Onze klanten kunnen rekenen op een correcte prijsstelling, een uitgekiende planning en opmeting en een probleemloze plaatsing.
 
Voor particulieren:
Zij contacteren Condes Interiors en kunnen beroep doen op de knowhow van een binnenhuisarchitect voor ontwerp en uitvoeringsplannen en op de ervaring van een schrijnwerker voor productie én plaatsing. Algemene coördinatie behoort tot de mogelijkheden.
 
Geografie:
Vanuit het centraal gelegen Tienen worden werken uitgevoerd in de ganse Benelux.