OPTIEK Vanoverschelde NV

OPTIEK VANOVERSCHELDE NV
Minderbroedersstraat 6
3300 TIENEN
Tel 016 81 89 65
Fax 016 82 89 65

http://www.optiekvanoverschelde.be/
 
 
 
 

 
Optiek Vanoverschelde
 
Optiek Vanoverschelde staat technologisch aan de top en heeft een eigen atelier.
Omdat het hele team een lange en doorgedreven opleiding volgde, bent u zeker dat u met vakmensen omgaat. Dat schept vertrouwen. Wij verkopen niet zomaar een bril, een paar contactlenzen of een hoorapparaat...
Wij zorgen dat u beter ziet en beter hoort. Dat is onze opdracht.
Een perfecte service tegen een aantrekkelijke prijs is ons devies.
Met onze RVT van zeiss zorgen we voor een perfecte plaatsing van progressieve glazen voor een optimaal zicht. Mochten er zich toch problemen voordoen dan hebt u steeds twee maanden garantie op uw glazen en ruilen wij deze gratis om.
 

Brilglazen

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige brilglazen. Progressieve brilglazen worden met de hoogste nauwkeurigheid aangemeten en ingeslepen in ons eigen atelier met behulp van computergestuurde toestellen. U ontvangt bij ons steeds een geïdentificeerd pasje over uw brilglazen.


Contactlenzen

Wij verdelen alle gekende merken van contactlenzen. Zowel voor harde als voor zachte lenzen kan u steeds bij ons terecht. Maar al te vaak worden lenzen aangepast zonder de nodige vakkennis.
Bij ons kan u NIET terecht voor gratis proefpakketten! We staan er dan ook op dat de nodige controles belangrijk zijn voor de gezondheid van uw ogen.

Hoorapparaten

Aanpassen en nazicht steeds door een erkend specialist. Mogelijkheid tot een proefaanpassing. Maak gerust een afspraak. Erkende aanpassers van alle types en merken van hoorapparaten.
Meer dan 20 jaar ervaring met doven en gehoorgestoorden.
Bij het verkennend gesprek wordt
het hoorapparaat door middel van draden met de computer verbonden, zodat zeer precies kan worden gemeten hoe het hoorapparaat moet worden afgesteld.

In de beginfase worden de metingen met intervallen van enkele weken herhaald om tot de optimale afstelling te komen.